Ελπίζουμε αυτή την φορά να είμαστε με την «σωστή πλευρά της ιστορίας». Δύο φορές σε «λάθος πλευρά» σημαίνει ότι «καίγεσαι»...

Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ θα αρχίσουν να αποσύρουν σταδιακά τα στρατεύματά τους από τη Συρία

Περίπου 2.000 υπολογίζεται ότι είναι οι Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονται στη Συρία

Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ θα αρχίσουν να αποσύρουν σταδιακά τα στρατεύματά τους από τη Συρία

Ισραηλινά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε το Ισραήλ πως πρόκειται σταδιακά να αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα, οι αμερικανικές δυνάμεις θα αποσυρθούν μερικώς και σταδιακά εντός των επόμενων δύο μηνών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σύμφωνα με ισραηλινό αξιωματούχο, το Ισραήλ ασκεί πίεση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να παραμείνουν οι δυνάμεις στην περιοχή.

Περίπου 2.000 υπολογίζεται ότι είναι οι Αμερικανοί στρατιώτες στη Συρία και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν ακόμη αναλάβει την αμερικανική προεδρία, στη δεύτερη θητεία του, διεμήνυε προς κάθε κατεύθυνση ότι έχει σκοπό να αποσύρει τους στρατιώτες από τη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.