ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη: Κτυπήθηκε το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Αλ Χουνταϊντά

Σε απάντηση στην εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τους Χούθι

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη: Κτυπήθηκε  το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Αλ Χουνταϊντά

Αεροπορική επιδρομή εξαπέλυσε σήμερα η ισραηλινή Αεροπορία κατά στόχων στην Υεμένη, ως απάντηση στην εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου κατά του Ισραήλ από τους αντάρτες Χούθι.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τα ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν  και το λιμάνι του Hodeida.

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι τα συστήματα αεράμυνάς του κατέρριψαν τον πύραυλο, τον οποίο οι μαχητές Χούθι εκτόξευσαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ.

Οι αντάρτες δήλωσαν ότι η επίθεση είχε προγραμματιστεί να συμπέσει με την άφιξη πίσω στο Ισραήλ του Μπενιαμίν Νετανιάχου, από τη Νέα Υόρκη όπου εκφώνησε την αμφισβητούμενη ομιλία του στη Γενικής Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο εκπρόσωπος των Χούτι, Yahya Saree, ανέφερε σε δήλωσή του: «Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με βαλλιστικό πύραυλο Palestine 2»

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης – μαζί με όλους τους έντιμους και ελεύθερους ανθρώπους του έθνους – συνεχίζουν να απαντούν στα εγκλήματα του ισραηλινού εχθρού και δεν θα διστάσουν να αυξήσουν το επίπεδο κλιμάκωσης ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της σκηνής και να συμμετάσχουν στην υπεράσπιση της Γάζας και του Λιβάνου.»

<s

cript async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″>

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.