ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινός Στρατός: «Όποιος και αν ήταν μέσα στο υπόγειο αρχηγείο της Χεζμπολάχ τώρα είναι νεκρός»

Οι Ισραηλινοί επιμένουν ότι πέτυχαν τον στόχο τους αλλά δεν επιβεβαιώνονται

Ισραηλινός Στρατός: «Όποιος και αν ήταν μέσα στο υπόγειο αρχηγείο της Χεζμπολάχ τώρα είναι νεκρός»

«Άγνωστη είναι ακόμη η τύχη του γ.γ. της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα» κατά τους Ισραηλινούς, μετά το τρομερό και καταστροφικό κτύπημα της ισραηλινής Αεροπορίας κατά του κεντρικού υπόγειου  αρχηγείου της Χεζμπολάχ, που βρισκόταν κάτω από συγκρότημα κατοικιών σε προάστιο της Βηρυτού.

Το Τελ Αβίβ δεν πείθεται ότι «είναι καλά», όπως αναφέρουν διάφορες πηγές σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η καταστροφή των κτιρίων είναι πλήρης όπως δείχνουν βίντεο ενώ οι πληροφορίες για την τύχη του επικεφαλής της οργάνωσης Χασάν Νασράλα είναι συγκεχυμένες  καθώς σύμφωνα με ορισμένες πηγές ο ίδιος βρισκόταν  εντός του αρχηγείου.

Το  ραδιόφωνο πάντως του ισραηλινού Στρατού ανέφερε πως «όποιος κι αν ήταν μέσα στο αρχηγείο την ώρα της επίθεσης τώρα είναι νεκρός», υπονοώντας πως δεν υπάρχουν επιζώντες από την επίθεση. Άρα αν επιβίωσε ο Χ.Νασράλα, δεν ήταν σωστές οι πληροφορίες των Ισραηλινών ότι είχε μεταβεί στο αρχηγείο της οργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.