ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: «Η επίθεση κατά του Ιράν ήταν ακριβής, θανατηφόρα και αιφνιδιαστική»

«Το μακρύ χέρι του Ισραήλ μπορεί να φτάςε3ι οπουδήποτε»

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: «Η επίθεση κατά του Ιράν ήταν ακριβής, θανατηφόρα και αιφνιδιαστική»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ χαρακτήρισε ως «ακριβή, θανατηφόρα και αιφνιδιαστική» την αεροπορική επιχείρηση που της ισραηλινής Αεροπορίας τα ξημερώματα Σαββάτου κατά στρατιωτικών στόχων του Ιράν.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης, προς τιμήν των θυμάτων της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου 2023 της Χαμάς, ο Γκάλαντ δήλωσε ότι «το μακρύ χέρι του Ισραήλ θα φτάσει σε όποιον προσπαθήσει να μας βλάψει», κάνοντας αναφορά στο Ιράν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανένας στόχος πολύ μακριά για εμάς» ενώ άφησε αιχμές κατά της Χεζμπολάχ και της Χαμάς, μετά την εξόντωση των ηγετικών τους στελεχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.