ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιταλία: 50χρονος στραγγάλισε την ηλικιωμένη μητέρα του και το ομολόγησε σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο» είπε μιλώντας στην εκπομπή

Ιταλία: 50χρονος στραγγάλισε την ηλικιωμένη μητέρα του και το ομολόγησε σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη της Ιταλίας βρίσκεται ένας 50χρονος από τη Μόντενα, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε απευθείας τηλεοπτική εκπομπή, ομολόγησε ότι στραγγάλισε την ηλικιωμένη μητέρα του.

Πρόκειται για τον Λορέντσο Καρμπόνε ο οποίος, μιλώντας σε απεσταλμένο απογευματινής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι, ξέσπασε σε λυγμούς και παραδέχθηκε ότι χθες, δολοφόνησε την μητέρα του, που υπέφερε από άνοια.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι συνέλαβαν τον μητροκτόνο.

Το πτώμα της ηλικιωμένης βρήκε, στο σπίτι της, η αδελφή του Λορέντσο Καρμπόνε.

Ο ίδιος, στο μεταξύ, είχε απομακρυνθεί, για λίγες ώρες, πηγαίνοντας σε οικογενειακό σπίτι στην εξοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην πολυκατοικία όπου ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος και ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις του, αποφάσισε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον στραγγαλισμό της 80χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.