ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της παράνομο αλλοδαπό που της άρπαξε την τσάντα – Δείτε βίντεο 

Η εισαγγελία κατηγορεί την 65χρονη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της παράνομο αλλοδαπό που της άρπαξε την τσάντα – Δείτε βίντεο 

Στα ΜΜΕ της Ιταλίας «πρωταγωνιστεί» ένα βίντεο το οποίο δείχνει μία γυναίκα να καταδιώκει και να συνθλίβει με το αυτοκίνητό της έναν παράνομο αλλοδαπό που της είχε πάρει νωρίτερα την τσάντα. 

Δείτε το βίντεο:

Ο άνδρας, Σαΐντ Μαλκούν, παράνομος μετανάστης από την Αλγερία (κατ’άλλους Μαροκινός) που είχε κατηγορηθεί για αδικήματα κλοπών και στο παρελθόν, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, κυκλοφορούσε με προσωρινή άδεια παραμονής.

Μετά την κλοπή της τσάντας από τη γυναίκα, εκείνη, με το λευκό SUV της μάρκας Mercedes, τον χτύπησε επανειλημμένα, με το βίντεο να καταγράφει συνολικά να τον συνθλίβει στον τοίχο τέσσερις φορές.

Η 65χρονη επιχειρηματίας αποχώρησε προς στιγμήν από το σημείο αλλά επέστρεψε, πήρε την τσάντα και συνέχισε τον δρόμο της.

Η Cinzia Dal Pino, η επιχειρηματίας, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας την απείλησε λέγοντας ότι είχε μαχαίρι, ωστόσο, κατά τον έλεγχο, δεν βρέθηκε μαχαίρι στο σημείο.

Η εισαγγελία την κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν τα κίνητρα και την ταυτότητα του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με την εισαγγελία να προχωρά σε λεπτομερή έρευνα για τα γεγονότα, ενώ η ίδια η γυναίκα παραμένει υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.