ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κανίβαλος ράπερ σκότωσε και έφαγε την συγκάτοικο του – «Έπρεπε να σκοτώσω τον διάβολο» 

Ο ράπερ δήλωσε αθώος λόγω ψυχικής διαταραχής

Κανίβαλος ράπερ σκότωσε και έφαγε την συγκάτοικο του – «Έπρεπε να σκοτώσω τον διάβολο» 

Στις 7 Νοεμβρίου 2003, ο Antron Singleton καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής καθώς δολοφόνησε την 21χρονη Tynisha Ysais και κατανάλωσε τμήματα του σώματός της.

Το πτώμα της Ysais είχε βρεθεί σε ένα διαμέρισμα από έναν φίλο της με σημάδια από δόντια στο πρόσωπο και στους πνεύμονες, ενώ μια λεπίδα μαχαιριού βρέθηκε σπασμένη στην ωμοπλάτη της.

Είπαν στο δικαστήριο ότι βρήκαν τον Singleton, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Big Lurch ως ράπερ, να στέκεται γυμνός στο δρόμο και να κοιτάζει τον ουρανό.

Όταν τον εξέτασαν αργότερα οι γιατροί, βρήκαν στο στομάχι του ανθρώπινη σάρκα και το αγόρι της άτυχης Yasis δήλωσε ότι αυτός και ο ράπερ είχαν πάρει το ναρκωτικό PCP την προηγούμενη ημέρα από τη δολοφονία.

Ενώ ο ράπερ δήλωσε αθώος λόγω ψυχικής διαταραχής κατά τη διάρκεια της δίκης του, κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

Πολλά χρόνια αργότερα αποκάλυψε γιατί δολοφόνησε και στη συνέχεια έφαγε την συγκάτοικό του, ισχυριζόμενος πως πίστευε ότι ο κόσμος τελείωνε και έπρεπε να «σκοτώσει τον διάβολο» πριν συμβεί αυτό.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Έπρεπε να βρω τον διάβολο, να σκοτώσω τον διάβολο πριν τελειώσει ο κόσμος. Αυτή ήταν η τελευταία σκέψη που έκανα», είπε.

Αφού δολοφόνησε την Tynisha και έφαγε μέρος του σώματός της, έτρεξε έξω γυμνός και γεμάτος αίματα, και τότε τον εντόπισε ένας γείτονας που πήγε να βρει την 21χρονη και τη βρήκε νεκρή.

Είπε ότι «δεν ήξερε» ότι έτρωγε ανθρώπινη σάρκα, υποστηρίζοντας ότι το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν ότι «ξύπνησε σε ένα δωμάτιο».

Το PCP είναι ένα αναισθητικό φάρμακο που μπορεί να σταματήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται πόνο, αλλά μπορεί επίσης να τους οδηγήσει σε σοβαρές παραισθήσεις.

Μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους που το παίρνουν σε σοβαρή ψυχωτική κατάσταση. Πρόκειται για μια ψυχική κατάσταση που εμποδίζει αυτόν που το παίρνει να σκέφτεται καθαρά, να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας και να ενεργεί με φυσιολογικό τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ναρκωτικό ενέχει σοβαρό κίνδυνο τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα και μπορεί να οδηγήσει κάποιον που το παίρνει να γίνει επικίνδυνος για τους γύρω του, όπως ήταν ο Antron Singleton για την Tynisha Ysais.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.