ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κίεβο: Ρωσικό drone κτύπησε πολυώροφο κτίριο της ουκρανικής πρωτεύουσας

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα

Κίεβο: Ρωσικό drone κτύπησε πολυώροφο κτίριο της ουκρανικής  πρωτεύουσας

Ρωσικό drone κτύπησε ένα πολυώροφο κτίριο στο Κίεβο το  βράδυ της Παρασκευής όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ.

Από το χτύπημα του ρωσικού drone στο πολυόροφο κτίριο στο Κίεβο προκλήθηκε φωτιά στους τελευταίους ορόφους όπως και σε άλλα κτίρια στην περιοχή.

«Οι τελευταίοι όροφοι καίγονται σε ένα πολυώροφο κτίριο στην περιοχή Solomyanskyi στο Κίεβο που χτυπήθηκε από εχθρικό drone», έγραψε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο στο Telegram.

Ο Σέρχι Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης στο Κίεβο, δήλωσε ότι η φωτιά επεκτάθηκε σε πολλά διαμερίσματα στην περιοχή ακριβώς δυτικά του κέντρου της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.