ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κολομβία: Aποζημίωση «μαμούθ» σε 28χρονη νταντά που την κατέγραφε κρυφά με κάμερα το αφεντικό της

Η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί σε ανιχνευτή καπνού

Κολομβία: Aποζημίωση «μαμούθ» σε 28χρονη νταντά που την κατέγραφε κρυφά με κάμερα το αφεντικό της

Μια 28χρονη νταντά που δούλευε ως εσωτερική για 35χρονο επιχειρηματία στις ΗΠΑ θα λάβει αποζημίωση ύψους 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο εργοδότης κατέγραφε την εργαζόμενή του σε προσωπικές της στιγμές χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει σε ανιχνευτή καπνού.

Δικαστήριο στο Μανχάταν αποφάσισε ότι ο Μάικλ Εσπόζιτο και η σύζυγός του Ντανιέλ θα πρέπει να καταβάλουν 780.000 δολάρια για συναισθηματική κακοποίηση στην Κέλι Αντράντε από την Κολομβία ενώ άλλα 2 εκατομμμύρια δολάρια θα χρειαστεί να καταβάλει μόνος του ο Εσπόζιτο.

Η απόφαση ήρθε μετά από αγωγή που υπέβαλε το 2021 η 28χρονη νταντά όταν ανακάλυψε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της στο σπίτι που έμεναν στο Στάτεν Άιλαντ.


H 28χρονη νταντά που υπέβαλε την αγωγή

Τότε η νταντά από την Κολομβία είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι ο Εσπόζιτο είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο δωμάτιό της όταν αντιλήφθηκε πως είχε αποκαλυφθεί.

Η 28χρονη σε δηλώσεις της εξήγησε ότι η οικογένεια Εσπόζιτο της είχε δώσει ένα δωμάτιο για να μένει ενώ βοηθούσε στην ανατροφή των παιδιών τους.

Όταν, όμως, είδε τον 38χρονο να ρυθμίζει συχνότερα από το αναμενόμενο τον ανιχνευτή καπνού, υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτσι τρεις εβδομάδες μετά την πρόσληψή της ανακάλυψε την κρυφή κάμερα.

Σύμφωνα με την αγωγή της 28χρονης, η κρυφή κάμερα κατέγραψε εκατοντάδες καρέ της ίδιας να είναι είτε ημίγυμνη είτε τελείως γυμνή.

Ο Εσπόζιτο με τη σύζυγό του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.