ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κολωνία: Κάμερα κατέγραψε τον δράστη λίγο πριν την έκρηξη σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Τραυματίστηκε σοβαρά ένας εργαζόμενος

Κολωνία: Κάμερα κατέγραψε τον δράστη λίγο πριν την έκρηξη σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Σε εγρήγορση η αστυνομικές αρχές της Κολωνίας, στην Γερμανία, μετά από την έκρηξη σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Κάμερα έξω από το μπαρ, δείχνει τον δράστη και τον εκρηκτικό μηχανισμό, λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανατίναξη.

Σύμφωνα με την Kölner Stadt Anzeiger, η έκρηξη σημειώθηκε στο Vanity Club, στην περιοχή «Ringen», γνωστή και ως «μίλι του πάρτι», και υπάρχει βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο με κουκούλα να τοποθετεί μια τσάντα στην είσοδο του κλαμπ.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να την αποφεύγουν.

«Αυτό είναι τρόμος για την Κολωνία. Κάποιος πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό, παρότι πρέπει να είχε δει ότι υπήρχαν άνθρωποι εκεί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται ακόμη γραφεία και καταστήματα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.