ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κολοράντο: Αστυνομικοί άφησαν γυναίκα δεμένη με χειροπέδες στο περιπολικό και τη χτύπησε τρένο (βίντεο)

Η γυναίκα επέζησε και θα πάρει αποζημίωση ύψους 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Κολοράντο: Αστυνομικοί άφησαν γυναίκα δεμένη με χειροπέδες στο περιπολικό και τη χτύπησε τρένο (βίντεο)

Αστυνομικοί στο Κολοράντο των ΗΠΑ άφησαν δεμένη με χειροπέδες μια γυναίκα σε περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο στη συνέχεια χτυπήθηκε από τρένο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία και γι’ αυτό να λαμβάνει αποζημίωση ύψους 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πόλη Fort Lupton και η πόλη Platteville του Κολοράντο συμφώνησαν για τον διακανονισμό με το θύμα, την Yareni Rios-Gonzalez, σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Fort Lupton και όπως μεταφέρει το CNN.

Η γυναίκα που είχε συλληφθεί για μια οδική υπόθεση, επέζησε από τη σύγκρουση του Σεπτεμβρίου 2022, αλλά υπέστη εννέα σπασμένα πλευρά, ένα σπασμένο χέρι και άλλα πολλά τραύματα.

Το συγκλονιστικό βίντεο

Δείτε το τρένο να πέφτει πάνω στο περιπολικό μετά το 2:20 λεπτό.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έδειξε την γυναίκα να φωνάζει για βοήθεια καθώς το τρένο πλησίαζε και έπεφτε πάνω στο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της δίκης της ότι δεν είχαν προσέξει τη θέση των σιδηροδρομικών γραμμών παρά τις διάφορες προειδοποιητικές πινακίδες, συμπεριλαμβανομένης μιας δίπλα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το περιπολικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.