ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κωνσταντινούπολη: Παιδεραστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 293 ετών για την κακοποίηση 4 παιδιών

Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 1 εκατομμυρίου 687 λιρών

Κωνσταντινούπολη: Παιδεραστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 293 ετών για την κακοποίηση 4 παιδιών

Ο Metin Şenay, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά 4 παιδιά μεταξύ 2019 και 2023 στην Κωνσταντινούπολη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 293 ετών και 6 μηνών.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης σε δικαστικό πρόστιμο 1 εκατομμυρίου 687 λιρών.

Όταν η 11χρονη MY δεν επέστρεψε σπίτι από το σχολείο στο Bağcılar στις 24 Μαΐου 2023, η οικογένειά της το ανέφερε την στην αστυνομία. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε επιβιβαστεί σε ένα μίνι μπας που έφερνε νερό στο σπίτι των γονέων του.

Ο Şenay, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μετά από αστυνομική επιδρομή στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στον χώρο εργασίας του Metin Şenay, εντοπίστηκε δωμάτιο με ηχομόνωση όπου είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 4 παιδιά .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Metin Şenay, καταδικάστηκε για τα αδικήματα της «στέρησης της ελευθερίας του παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς με χρήση βίας, απειλών και τεχνασμάτων», «σεξουαλική επάρκεια κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών» και «χρήση παιδιών στην παραγωγή άσεμνων εντύπων» σε βάρος 4 παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.