ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κρεμλίνο: «Το “σχέδιο νίκης” του Β.Ζελένσκι μπορεί να οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ»

Ο Β.Ζελένσκι δήλωσε πως η Ουκρανία θα συνεχίσει να μάχεται απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας

Κρεμλίνο: «Το “σχέδιο νίκης” του Β.Ζελένσκι μπορεί να οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ»

Το «σχέδιο νίκης» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση με κίνδυνο την πρόκληση άμεσης σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «TASS».

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε νωρίτερα πως η Ουκρανία θα συνεχίσει να μάχεται απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας ακόμη κι αν οι Δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου δεν συμφωνήσουν να υποστηρίξουν το «σχέδιο νίκης» του.

Ο Β.Ζελένσκι, που επισκέπτεται τις Βρυξέλλες για να προωθήσει το σχέδιό του στους Ευρωπαίους ηγέτες, είπε πως το Κίεβο θα συνεχίσει επίσης τις προετοιμασίες για μια δεύτερη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ορισμένοι αξιωματικοί από τη Βόρεια Κορέα έχουν αναπτυχθεί ήδη σε κατεχόμενα από τη Ρωσία ουκρανικά εδάφη, είπε ακόμη ο Ουκρανός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε επίσης σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες πως η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να στείλει συνολικά 10.000 στρατιώτες για να πολεμήσουν εναντίον της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.