
Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Κρις Ράιτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα Κυριακή στο Ριάντ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία θα υπογράψουν μία προκαταρκτική συμφωνία για την ενεργειακή συνεργασία και τη συνεργασία στην πυρηνική τεχνολογία πολιτικής χρήσης.
Ο Ράιτ δήλωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για την πυρηνική συνεργασία μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Ριάντ θα γίνουν γνωστές αργότερα μέσα στο 2025.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.