Ένας 22χρονος τουρίστας από τη Βρετανία, πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κύπρο.

Ένας νεαρός πατέρας πέθανε κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας των διακοπών του, αφού η πτήση προς την Κύπρο, των διακοπών, επιδείνωσε έναν εγκεφαλικό τραυματισμό που δεν γνώριζε ότι είχε, γράφει η βρετανική Express.

Ο Ryan Donald πήγε για ύπνο το πρώτο βράδυ των διακοπών του στην Κύπρο με φίλους και δεν ξαναξύπνησε. Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο 22χρονος είχε χτυπηθεί από έναν θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο, ο οποίος, σύμφωνα με την οικογένεια του πιθανότατα προήλθε από τραυματισμό στο κικ μπόξινγκ.

O άγνωστος τραυματισμός στο κεφάλι
Ο τραυματισμός στο κεφάλι επιδεινώθηκε από το υψόμετρο της πτήσης και θα ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Ράιαν ήταν πατέρας ενός αγοριού τεσσάρων μηνών και ήταν επίσης παθιασμένος με το κικ μπόξινγκ, κάτι που ήλπιζε να ακολουθήσει ως καριέρα – είτε αγωνιζόμενος είτε ως προπονητής παιδιών.

Η αδελφή του Ράιαν, Τζώρτζια πιστεύει ότι τραυματίστηκε είτε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης είτε κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες του και οι γιατροί στην Αγγλία έμειναν μπερδεμένοι γιατί δεν έδειξε σημάδια του τραυματισμού του.

«Οι γιατροί στην Αγγλία είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς δεν έδειξε σημάδια του τραυματισμού, θα έπρεπε να είχε τεράστιο πόνο και δεν είχε, απλά συνέχισε να παλεύει. Γκρίνιαζε για μικρούς πονοκεφάλους, ή αυτό που νομίζαμε ότι ήταν μικροί πονοκέφαλοι, αλλά απλά το ξεπέρασε. Δεν παραπονιόταν. Ήταν τόσο παρακινητικός και είχε τόσα πολλά μπροστά του», είπε η συντετριμμένη αδερφή του.

Η οικογένεια συγκέντρωσε χρήματα να φέρει τη σορό από την Κύπρο
Ο θάνατός του έχει αφήσει πλέον ένα κενό στη ζωή της οικογένειάς του, ειδικά της φίλης του Carmen και του γιου τους Leyton. Η αδερφή του δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να φέρει τη σορό του στο σπίτι, καθώς ο νεαρός δεν είχε ασφάλεια. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10.000 λίρες (9.922 ευρώ) μέσα σε μια εβδομάδα και η σορός του αναμένεται να φτάσει πίσω στην πατρίδα του αυτή την εβδομάδα.

Η αδερφή του άτυχου πατέρα δήλωσε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν δωρεές. Μας έδειξαν πραγματικά την επίδραση που είχε και πόσο πολύ τον αγαπούσαν. Αυτό έβγαλε τεράστια πίεση από τους γονείς μου .

«Ο πατέρας μου έχει ήδη καρδιακά προβλήματα, οπότε αυτό έβγαλε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους του και ίσως απέτρεψε να του συμβεί κάτι. Οι άνθρωποι που έκαναν δωρεές μας έσωσαν».

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το GoFundMe θα χρησιμοποιηθούν πλέον και για την κάλυψη των εξόδων κηδείας. Αποτίνοντας φόρο τιμής στον μικρότερο αδελφό της, η Τζώρτζια δήλωσε: «Ο αδελφός μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν πηγή έμπνευσης, ξέρω ότι όλοι το λένε αυτό, αλλά ήταν πραγματικά. Ήταν ο μικρότερος από τα πέντε αδέλφια, αλλά ήταν αυτός που όλοι θαυμάζαμε. Ο γιος μου τον έβλεπε σαν αδελφό, καθώς ουσιαστικά ζούσα με τον Ράιαν σε όλη του τη ζωή. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο καταπληκτικός ήταν, όλοι τον ήξεραν και όλοι τον αγαπούσαν. Μπορείτε να το δείτε αυτό μέσα από όλες τις δωρεές και όλα τα μηνύματα που λάβαμε. Άφησε αντίκτυπο στις ζωές όλων μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια περαιτέρω αυτοψία αναμένεται να πραγματοποιηθεί όταν η σορός του 22χρονου επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.