ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπρος: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα σε μπαρ γιατί τον ενοχλούσε η μουσική

Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα

Κύπρος: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα σε μπαρ γιατί τον ενοχλούσε η μουσική

Στη σύλληψη και προφυλάκιση ενός 82χρονου στην Κύπρο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές καθώς κατηγορείται για απόπειρα φόνου και για πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, για οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο διέταξε την προφυλάκιση του, ενώ ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχτηκε τη ρίψη πυροβολισμού σε μπαρ που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 82χρονος έκανε συνεχώς παράπονα και καταγγελίες στην Αστυνομία για την ένταση της μουσικής. Το μπαρ εφάπτεται με το σπίτι του στο χωριό Κονιά της Πάφου. Κάποια στιγμή λογομάχησε με τους ιδιοκτήτες και πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε σε φωτιστικό στο ταβάνι του μπαρ. Τα σκάγια διασκορπίστηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά 4 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.