ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Λας Βέγκας: Βετεράνος του Στρατού των ΗΠΑ στραγγάλισε ιερόδουλη κατά τη διάρκεια ραντεβού (φώτο-βίντεο)

Ο Τζέισον Κένταλ έσφιγγε για 10 λεπτά τον λαιμό της Λαρίσα Γκαρσία

Λας Βέγκας: Βετεράνος του Στρατού των ΗΠΑ στραγγάλισε ιερόδουλη κατά τη διάρκεια ραντεβού (φώτο-βίντεο)

Μια 30χρονη ιερόδουλη, βρήκε φρικτό θάνατο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας από έναν βετεράνο του Στρατού των ΗΠΑ, όταν εκείνος τη στραγγάλισε. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δολοφονία της Λαρίσα Γκαρσία, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού αξίας 2.000 δολαρίων με τον 35χρονο Τζέισον Κένταλ.

Το κανάλι 8NewsNow μετέδωσε πως ο 35χρονος Τζέισον Κένταλ ισχυρίστηκε ότι ξέφυγε όταν η 30χρονη του ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Τότε αυτός τη χτύπησε στο πρόσωπο, στη συνέχεια της έσφιγγε τον λαιμό για 10 λεπτά και μετά έκανε σεξ μαζί της.

Στο τέλος της πράξης της έδωσε ναρκωτικά και έφυγε από το ξενοδοχείο, καλώντας την αστυνομία για να αναφέρει θάνατο από υπερβολική δόση.

Όταν, όμως, η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν ανίχνευσαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό της αλλά αντίθετα υποπτεύτηκαν ξυλοδαρμό βάσει των τραυμάτων που έφερε.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα διαπίστωσαν από κάμερες ασφαλείας ότι ο Κένταλ συνάντησε την Γκαρσία στην είσοδο του ξενοδοχείου το απόγευμα της 12ης Ιουνίου ενώ μια ώρα αργότερα καταγράφηκε να αναχωρεί μόνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει θύτης και θύμα καθώς και ιστορικό περιήγησης του δράστη στο διαδίκτυο να επισκέπτεται την διαφήμιση για την 30χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.