ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λευκός Οίκος: «Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να ανησυχεί για την υγεία του Τζο Μπάιντεν»

«Δεν αποσύρομαι, τέλος η συζήτηση» δήλωσε παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος στους δωρητές των Δημοκρατικών

Λευκός Οίκος: «Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να ανησυχεί για την υγεία του Τζο Μπάιντεν»

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν Πιέρ, επιβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις ανησυχίας» από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ σχετικά με την φυσική κατάσταση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Οι συμμαχικές χώρες θα πρέπει να καθησυχαστούν για τον ηγετικό ρόλο των ΗΠΑ και του προέδρου Μπάιντεν» απάντησε η εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου σχετικά με πιθανές ανησυχίες από την πλευρά των μελών του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα τονίστηκε ότι ο Μπάιντεν εξετάστηκε εξ αποστάσεων από τον γιατρό του σήμερα, ανέφερε ο Λευκός Οίκος, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος κάνει τέτοιες εξετάσεις δύο φορές την εβδομάδα.

Επίσης ο γιατρός του Μπάιντεν δήλωσε ότι Αμερικανός πρόεδρος δεν υποβάλλεται θεραπεία για την νόσο Πάρκινσον και ο γιατρός του δεν βλέπει κανένα λόγο να τον επανεξετάσει για την νόσο αυτή.

«Υποβάλλεται σε θεραπεία ο πρόεδρος (Τζο Μπάιντεν) για τη νόσο του Πάρκινσον; Όχι. Παίρνει φάρμακα για τη νόσο του Πάρκινσον; Όχι.» δήλωσε η εκπρόσωπος.

Οι New York Times με σημερινό τους δημοσίευμα ανέφεραν ότι ένας ειδικός στη νευροεκφυλιστική νόσο κλήθηκε οκτώ φορές μέσα σε οκτώ μήνες στον Λευκό Οίκο, από το καλοκαίρι του 2023 έως αυτή την άνοιξη του 2024. 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης τη Δευτέρα με δωρητές του κόμματος, ο Μπάιντεν είπε ότι «τελειώσαμε τη συζήτηση για το debate» και την παρουσία του εκεί.

Κάλεσε το κόμμα να αγνοήσει ό,τι το αποσπά από τον στόχο αλλά και να στρέψει την προσοχή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πρέπει να πάμε μπροστά» είπε σύμφωνα με το Politico και πρόσθεσε ότι «έχουμε περίπου 40 ημέρες ως το συνέδριο, 120 ημέρες ως τις εκλογές. Δεν μπορούμε να σπαταλάμε χρόνο με όσα μας αποσπούν».

«Έχω μια δουλειά και αυτή είναι να κερδίσω τον Ντόναλντ Τραμπ. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που είναι ικανός για αυτό. Οπότε, τελειώνουμε τη συζήτηση για το debate, είναι ώρα να βάλουμε στο στόχαστρο τον Τραμπ» είπε ακόμη.

«Στρατηγική μου είναι το επίθεση, επίθεση, επίθεση», είπε ακόμη ο Μπάιντεν. «Παιδιά, σας είπαν ότι δεν πάνω πουθενά. Θα μείνω ως το τέλος και θα κερδίσω τον Τραμπ» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακροατές του μηνύματος ήταν εκατοντάδες από τους κορυφαίους δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος και μέλη της επιτροπής Οικονομικών των Δημοκρατικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.