ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λωρίδα της Γάζας: Έφτασαν τους 10.328 οι νεκροί σύμφωνα με τη Χαμάς

Μεταξύ των νεκρών 4.237 είναι παιδιά

Λωρίδα της Γάζας: Έφτασαν τους 10.328 οι νεκροί σύμφωνα με τη Χαμάς

Όλο και περισσότερο αυξάνονται οι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος στο Ισραήλ. 

Συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι συνολικά 10.328 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

Ο απολογισμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας από τον πόλεμο, που εισήλθε σήμερα στον δεύτερο μήνα του, είχε περάσει χθες, Δευτέρα, το όριο των 10.000 θανάτων, στην τεράστια πλειονότητά τους αμάχων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των νεκρών που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, 4.237 ήταν παιδιά και 2.741 γυναίκες, όπως ανέφερε σήμερα το υπουργείο Υγείας, προσθέτοντας πως σχεδόν 26.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.