ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Νετανιάχου για 7η Οκτωβρίου: «Όσο ο εχθρός απειλεί την ύπαρξή μας και την ειρήνη της χώρας μας θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»

«Ήταν μια ημέρα απερίγραπτης θλίψης για τη χώρα, αλλά δεν ηττηθήκαμε», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Μ.Νετανιάχου για 7η Οκτωβρίου: «Όσο ο εχθρός απειλεί την ύπαρξή μας και την ειρήνη της χώρας μας θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένη του δήλωση για την 7η Οκτωβρίου, τόνισε πώς «όσο ο εχθρός απειλεί την ύπαρξή μας και την ειρήνη της χώρας μας θα συνεχίσουμε να πολεμάμε.

Παράλληλα, ανέφερε πώς η 7η Οκτωβρίου ήταν μια ημέρα απερίγραπτης θλίψης για τη χώρα, αλλά «δεν ηττηθήκαμε».

«Και όπως έχει συμβεί ξανά και ξανά στην ιστορία του Ισραήλ, είναι ακριβώς σε στιγμές δυσκολίας που αναδύεται μεγάλη εσωτερική δύναμη».

«Σταθήκαμε μαζί για την υπεράσπιση της χώρας μας, για την υπεράσπιση της πατρίδας μας», λέει ο Νετανιάχου στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα.

«Έχουμε κινητοποιήσει τεράστια πνευματική δύναμη. Καθορίσαμε τους στόχους του πολέμου και τους επιτυγχάνουμε: ανατροπή της κυριαρχίας της Χαμάς. Το να φέρουμε όλους τους ομήρους μας σπίτι, ζωντανούς και νεκρούς, είναι μια ιερή αποστολή που δεν θα εγκαταλείψουμε μέχρι να την επιτύχουμε. Αποτροπή οποιασδήποτε μελλοντικής απειλής από τη Γάζα προς το Ισραήλ και την επιστροφή των κατοίκων του νότου και του βορρά με ασφάλεια στα σπίτια τους».

Το Ισραήλ αγωνίζεται, λέει ο Νετανιάχου, «για να φέρει φως στον κόσμο, έναν λαό που αγωνίζεται να διαδώσει το καλό και να εξαλείψει το κακό».

«Όσο ο εχθρός απειλεί την ύπαρξή μας και την ειρήνη της χώρας μας θα συνεχίσουμε να πολεμάμε. Όσο υπάρχουν απαχθέντες στη Γάζα – θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν θα εγκαταλείψουμε κανένα από αυτά.

Δεν θα τα παρατήσω. Όσο οι πολίτες μας δεν επιστρέφουν στα σπίτια τους με ασφάλεια – θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Όταν το Ισραήλ κερδίσει, λέει ο Νετανιάχου, «όχι μόνο για χάρη μας, αλλά για χάρη των μελλοντικών γενεών και για χάρη όλης της ανθρωπότητας – θα ανοικοδομήσουμε τις αναζωογονημένες περιοχές σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Κρατώντας τη ρίζα θα ξαναφυτρώσει το δέντρο της ζωής».

«Η 7η Οκτωβρίου θα συμβολίζει για γενιές το τίμημα της αναβίωσής μας και θα εκφράζει για γενιές το μέγεθος της αποφασιστικότητάς μας και τη δύναμη του πνεύματός μας», πρόσθεσε ο Νετανιάχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και μαζί – με τη χάρη του Θεού – θα νικήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.