ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Νετανιάχου στον ΟΗΕ: «Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που να μην μπορεί να φτάσει το μακρύ χέρι του Ισραήλ»

«Έχω ένα μήνυμα για τους τυράννους της Τεχεράνης. Αν μας χτυπήσετε, θα σας χτυπήσουμε»

Μ.Νετανιάχου στον ΟΗΕ: «Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που να μην μπορεί να φτάσει το μακρύ χέρι του Ισραήλ»

Αντιδράσεις, αποδοκιμασίες, αποχωρήσεις αλλά και επευφημίες προκάλεσε η εμφάνιση και η ομιλία του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Με το που ανέβηκε στο βήμα ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου για να απευθυνθεί στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αρκετοί από τους παριστάμενους εκπροσώπους χωρών αποχώρησαν, άλλοι τον αποδοκίμασαν και άλλοι τον χειροκρότησαν.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι δεν σκόπευε να εμφανιστεί ενώπιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ φέτος. Αλλά πρόσθεσε ότι άλλαξε γνώμη αφού άκουσε «ψέματα και συκοφαντίες» εναντίον του Ισραήλ από «ομιλητές σε αυτό το βήμα».

«Η χώρα μου βρίσκεται σε πόλεμο, παλεύοντας για τη ζωή της», είπε και πρόσθεσε ότι «το Ισραήλ λαχταρά την ειρήνη και θα κάνει ξανά ειρήνη».

Ειδική αναφορά έκανε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο Ιράν.

«Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που το «μακρύ χέρι» του Ισραήλ δεν μπορεί να φτάσει», είπε και πρόσθεσε ότι από τότε που η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ, η χώρα του πολεμά σε έξι ακόμη πολεμικά μέτωπα «οργανωμένα από το Ιράν».

Αυτές περιλαμβάνουν τη Χεζμπολάχ που επιτίθεται στο Ισραήλ από τον Λίβανο, τους Χούθι που επιτίθενται από την Υεμένη, τις σιιτικές πολιτοφυλακές του Ιράν που τους στοχεύουν από τη Συρία και το Ιράκ, καθώς και τους «παλαιστίνιους τρομοκράτες» στη Δυτική Όχθη και το Ιράν που επιτίθεται στο Ισραήλ.

«Έχω ένα μήνυμα για τους τυράννους της Τεχεράνης. Αν μας χτυπήσετε, θα σας χτυπήσουμε», είπε ο Νετανιάχου υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

«Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που να μην μπορεί να φτάσει το μακρύ χέρι του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.