ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ επέλεξε τους στόχους του με βάση τα εθνικά του συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις υποδείξεις των ΗΠΑ»

Το Channel 13 μετέδωσε ότι το Ισραήλ αρχικά σχεδίαζε να χτυπήσει τις εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιράν

Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ επέλεξε τους στόχους του με βάση τα εθνικά του συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις υποδείξεις των ΗΠΑ»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια της πρώτης του δήλωσης μετά τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν δήλωσε ότι το Ισραήλ επέλεξε τους στόχους του με βάση τα εθνικά του συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις υποδείξεις των ΗΠΑ.

Το ισραηλινό δίκτυο Channel 13 μετέδωσε ότι το Ισραήλ αρχικά σχεδίαζε να χτυπήσει τις εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιράν, αλλά άλλαξε το σχέδιό του και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις μετά από επίμονη πίεση των ΗΠΑ.

Το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου διέψευσε την αναφορά, χαρακτηρίζοντάς την «εντελώς ψευδή».

«Το Ισραήλ επέλεξε τους στόχους εκ των προτέρων, με βάση τα εθνικά του συμφέροντα», αναφέρει το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, «και όχι με βάση τις αμερικανικές οδηγίες». «Έτσι ήταν και έτσι θα είναι».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι το Ισραήλ έχει πλήξει μόνο στρατιωτικούς στόχους κατά την επίθεσή του στο Ιράν και ότι ελπίζει πως αυτό είναι «το τέλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε διαμηνύσει ότι δεν θα υποστηρίξει μια ισραηλινή επίθεση σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν με τους αναλυτές να εκτιμούν μετά την ισραηλινή επίθεση ότι ο Λευκός Οίκος επέβαλε πλήρως τις θέσεις του και το Ισραήλ στόχευσε μόνο ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.