ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Ζαχάροβα: H Ρωσία δεν δέχεται ειρηνευτικές προσκλήσεις «τύπου τελεσιγράφου» – Καμία κουβέντα για μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Πόσο μάλλον όταν η Ουκρανία ζητάει άδεια για πλήγματα μεγάλου βεληνεκούς στην Ρωσία

Μ.Ζαχάροβα: H Ρωσία δεν δέχεται ειρηνευτικές προσκλήσεις «τύπου τελεσιγράφου» – Καμία κουβέντα για μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να δεχτεί προσκλήσεις «τύπου τελεσιγράφου» για μια δεύτερη προσπάθεια ειρήνης στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε τη Δευτέρα ότι στοχεύει να έχει έτοιμο σχέδιο τον Νοέμβριο που θα επιτρέψει στο Κίεβο να πραγματοποιήσει μια δεύτερη διεθνή ειρηνευτική σύνοδο κορυφής, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ρωσίας.

Αντιπροσωπείες από 92 χώρες συμμετείχαν σε μια πρώτη σύνοδο κορυφής στην Ελβετία τον περασμένο μήνα.

Η Ρωσία δεν προσκλήθηκε, χαρακτηρίζοντας εκείνη τη σύνοδο χάσιμο χρόνου.

Ο Ζελένσκι ζητά άδεια για πλήγματα με δυτικά όπλα σε μεγάλο βεληνεκές στη Ρωσία

Στο μεταξύ, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε σήμερα, Πέμπτη 18/07 από τους συμμάχους του να επιτρέψουν πλήγματα με δυτικά όπλα σε μεγάλο βεληνεκές στη Ρωσία, ιδιαίτερα σε στρατιωτικά αεροδρόμια. Ενώ την ίδια στιγμή λέει πως επιζητά ειρήνη.

«Όσο λιγότερους περιορισμούς έχουμε τόσο περισσότερο η Ρωσία θα επιδιώκει την ειρήνη», σημείωσε κατά την ομιλία του στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που διεξάγεται στη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ουκρανός πρόεδρος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η συμμαχική απόφαση να επιτραπούν τέτοια πλήγματα, μόνον κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας, αφού η Μόσχα άνοιξε νέο μέτωπο στην περιφέρεια του Χαρκόβου, δεν οδήγησε σε οποιαδήποτε κλιμάκωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.