ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μ.Ζαχάροβα: «Η ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία έχει στόχο τη διάσωση της φήμης του Τζο Μπάιντεν»

«Όλα αυτά γίνονται για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από τα εσωτερικά ζητήματα στις ΗΠΑ» πρόσθεσε

Μ.Ζαχάροβα: «Η ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία έχει στόχο τη διάσωση της φήμης του Τζο Μπάιντεν»

Η ανακοίνωση των σχεδίων για ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων μέσου και μικρότερου βεληνεκούς στη Γερμανία είχε στόχο να σώσει τη φήμη του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

«Η Ουάσιγκτον λαμβάνει μια σειρά μέτρων για να σώσει τον φιλελεύθερο Δημοκρατικό υποψήφιο μετά την αποτυχία της τηλεμαχίας του, όταν ολόκληρη η χώρα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να ρωτά πώς η πολιτική πληροφόρησης των ΗΠΑ θα μπορούσε να είχε καταστήσει αδύνατο για την κυβέρνηση και το κοινό να αποκτήσουν μια πραγματική ιδέα για τη φυσική κατάσταση του Μπάιντεν» είπε.

«Όλα αυτά γίνονται για να αποσπάσουν με κάποιο τρόπο την προσοχή του κοινού από το ζήτημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» πρόσθεσε ο διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, γι’ αυτό γίνονται δραστικά βήματα, γίνονται δηλώσεις εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και αναζωπυρώνεται η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσιγκτον και το Βερολίνο δήλωσαν νωρίτερα σε κοινή τους δήλωση ότι οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν την ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας στη Γερμανία το 2026, «οι οποίες έχουν σημαντικά μεγαλύτερη εμβέλεια από τις τρέχουσες χερσαίες πυροβολαρχίες στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.