ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Μ.Ζαχάροβα: «Το Παρίσι κάνει άλλο ένα βήμα προς την κλιμάκωση με την απόφαση για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς»

«Η Γαλλία ενεργεί ανήθικα υποστηρίζοντας με όπλα εκείνους που εξυμνούν τους ναζί»

Μ.Ζαχάροβα: «Το Παρίσι κάνει άλλο ένα βήμα προς την κλιμάκωση με την απόφαση για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς»

Το Παρίσι έκανε συνειδητά ένα ακόμη βήμα προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία με την απόφασή του να προμηθεύσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε σχόλιο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

“Το Παρίσι έκανε εν γνώσει του ένα ακόμη βήμα προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, επιβεβαιώνοντας το στοίχημά του για τη συστηματική και αδιάκοπη άντληση από τους τρομοκράτες του Κιέβου όλο και πιο θανατηφόρων οπλικών συστημάτων με στόχο τα νέα ρωσικά εδάφη, τους αμάχους και τις πολιτικές υποδομές”, δήλωσε η διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, το Παρίσι “ενεργεί ανήθικα υποστηρίζοντας με όπλα εκείνους που εξυμνούν τους ναζί και ομολογούν οι ίδιοι τη φασιστική ιδεολογία”. “Οι αναποφάσιστες αρχές στη Γαλλία προδίδουν τη μνήμη του Σαρλ ντε Γκωλ και των αντιφασιστών προγόνων”, σημείωσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεδομένης της πρόσφατης δήλωσης του [Γάλλου προέδρου] Εμανουέλ Μακρόν ότι η λεγόμενη αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σχεδιάστηκε προσεκτικά με την υποστήριξη των χωρών του ΝΑΤΟ, η παγκόσμια κοινότητα δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία για την άμεση εμπλοκή στη σύγκρουση των ΗΠΑ και των ευρωατλαντικών συμμάχων τους. Οι ζωές και η υγεία πολλών χιλιάδων ανθρώπων γίνονται διαπραγματευτικό χαρτί όταν οι χώρες της “συλλογικής Δύσης” κάνουν πράξη τα δικά τους πολιτικά συμφέροντα”, αναφέρει το σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.