ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μακελειό στην απόπειρα κατά Ν.Τραμπ από ελεύθερο σκοπευτή: 2 νεκροί, 1 τραυματίας – Ο εκτελεστής τον πυροβόλησε από τα 125 μέτρα!

Καταγγελία ότι αδιαφόρησαν οι αστυνομικοί όταν τους καταδείχθηκε ο ύποπτος - Συγκλονιστικές στιγμές στις ΗΠΑ

Μακελειό στην απόπειρα κατά Ν.Τραμπ από ελεύθερο σκοπευτή: 2 νεκροί, 1 τραυματίας – Ο εκτελεστής τον πυροβόλησε από τα 125 μέτρα!

Ένας, τουλάχιστον, πατριώτης Αμερικανός πολίτης σκοτώθηκε κατά την προσπάθειά του να σώσει τον υποψήφιο πρόεδρο Ν.Τραμπ από τον δολοφόνο ελεύθερο σκοπευτή, ενώ αυτός σημάδευε από απόσταση 125 μέτρων με το τυφέκιό του με τηλεφακό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο δολοφόνος έριξε τέσσερις φορές ενώ πληροφορίες υπάρχουν ότι σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε και ένας δεύτερος.

Οι ελεύθεροι σκοπευτές της μυστικής υπηρεσίας αμέσως μετά σκότωσαν τον δολοφόνο με βολές, αλλά υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι πολίτης είχε καταδείξει τον ύποπτο στην μυστική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του Ν.Τραμπ κι εκείνοι αδιαφόρησαν!

«Το άτομο που πιστεύεται ότι πυροβόλησε στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια είναι νεκρό, καθώς και ένα μέλος του ακροατηρίου», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τους δύο νεκρούς, ένα ακόμη άτομο πιστεύεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.