Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

Μακρόν κατά Τραμπ: «Δεν γίνονται συζητήσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία – Συζητούν μόνο ΗΠΑ και Ρωσία»

«Πρέπει να εξοπλιστούμε για την ειρήνη»

Μακρόν κατά Τραμπ: «Δεν γίνονται συζητήσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία – Συζητούν μόνο ΗΠΑ και Ρωσία»

Θέση κατά των ειρηνευτικών προσπαθειών του Αμερικανού πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ πήρε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος ανέφερε ότι δεν γίνεται καμία διαπραγμάτευση για την ειρήνη με την Ουκρανία αφού η συζήτηση γίνεται μόνο μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας χωρίς την παρουσία της Ουκρανίας.

Είπε ο Μακρόν αναλυτικά.

«Σήμερα δεν γίνεται συζήτηση για την ειρήνη. Σήμερα υπάρχει συζήτηση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας.

Και αν είμαι σωστά ενημερωμένος, η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Η Ουκρανία δεν βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εάν η Ρωσία υποχωρήσει, εάν η Ρωσία δεσμευτεί για κατάπαυση του πυρός στην Ευρώπη, τότε θα δούμε ποιες θα είναι οι εγγυήσεις ασφαλείας. Τότε η Ουκρανία, η Ουκρανία θα έχει το δικαίωμα για την ασφάλειά της.

Πρέπει να ενισχύσουμε τον ευρωπαϊκό πυλώνα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξοπλιστούμε, να οπλιστούμε και να οικοδομήσουμε μια πραγματική ευρωπαϊκή αποτρεπτική δύναμη για να διασφαλίσουμε την ειρήνη στην Ευρώπη, που είναι ο στόχος μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.