ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαρία Ζαχάροβα: «Το Κίεβο επιβεβαίωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι χορηγός της τρομοκρατίας»

Τι είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών μετά τις δηλώσεις Ουκρανού αξιωματούχου

Μαρία Ζαχάροβα: «Το Κίεβο επιβεβαίωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι χορηγός της τρομοκρατίας»

«Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν είναι χορηγός της τρομοκρατίας», έγραψε την Κυριακή στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η  διπλωμάτης σημείωσε τα σχόλια του Αρχηγού της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας (GUR) Kirill Budanov, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Yahoo News, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του καθεστώτος του Κιέβου στη δολοφονία της Darya Dugina, ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία σκότωνε και θα σκότωνει Ρώσους «οπουδήποτε στο πρόσωπο αυτού του κόσμου μέχρι την πλήρη νίκη της Ουκρανίας».

«Αυτό είναι ένα άμεσο πλήγμα για τον Λευκό Οίκο. Το καθεστώς του Κιέβου δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν χρηματοδοτεί την τρομοκρατία», σχολίασε η Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.