ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεξικό: Επεισόδια στην ισραηλινή πρεσβεία – Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία

Διαδηλωτές με καλυμμένα τα πρόσωπα, πέταξαν πέτρες εναντίον διμοιρίας αστυνομικών

Μεξικό: Επεισόδια στην ισραηλινή πρεσβεία – Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία

Στο Μεξικό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ, μετά τους βομβαρδισμούς που σημειώνονται στη Ράφα.

Διαδηλωτές, κάποιοι με καλυμμένα τα πρόσωπα, πέταξαν πέτρες εναντίον διμοιρίας αστυνομικών που τους έκλεινε τον δρόμο προς τη διπλωματική εγκατάσταση, στην πλούσια συνοικία Λόμας δε Τσαπουλτεπέκτο στο Μεξικό.

Στη διαδήλωση, που βαφτίστηκε «επείγουσα δράση για τη Ράφα» στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχαν κάπου διακόσιοι πολίτες, περίπου 30 από τους οποίους προσπάθησαν να σπάσουν και να απομακρύνουν μεταλλικές μπαριέρες που εμπόδιζαν την πρόσβαση στην ισραηλινή πρεσβεία.

Αστυνομικοί με εξαρτύσεις αντιμετώπισης ταραχών αντέδρασαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων κι επιστρέφοντας τις πέτρες που τους πετούσαν οι διαδηλωτές, διαπίστωσε η ομάδα του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκέντρωση οργανώθηκε μετά τον βομβαρδισμό της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας την Κυριακή σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη Ράφα, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 45 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 249, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στην εξουσία στον θύλακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.