ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεξικό: Βρέθηκαν διαμελισμένα τέσσερα πτώματα μέσα σε αυτοκίνητο (φώτο-βίντεο)

Ανάμεσά τους ήταν ένας υποψήφιος δήμαρχος και η σύζυγός του

Μεξικό: Βρέθηκαν διαμελισμένα τέσσερα πτώματα μέσα σε αυτοκίνητο (φώτο-βίντεο)

Οι Αρχές του Μεξικό, ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή (17/5) πως εντοπίστηκαν διαμελισμένα μέσα σε πυρπολημένο όχημα στο Ακαπούλκο τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους και ενός υποψηφίου δημάρχου.  

Ο υποψήφιος κατονομάστηκε από την παράταξή του, το PRI («Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα», για δεκαετίες κυρίαρχο στο μεξικανικό πολιτικό σκηνικό).

Επρόκειτο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, για τον Ανίμπαλ Σουνίγα Κορτές, υποψήφιο δήμαρχο της κοινότητας Κογιούκα ντε Μπενίτες.

«Άνανδρη δολοφονία» του υποψηφίου δημάρχου στο Ακαπούλκο του Μεξικό

Ο υποψήφιος και η σύζυγός του «δολοφονήθηκαν άνανδρα», κατήγγειλε η τοπική οργάνωση του PRI στην πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού.

Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν τα πτώματα ακόμη δυο ανθρώπων και η εισαγγελία διενεργεί έρευνα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.

Εξάλλου, το βράδυ προχθές Πέμπτη, στην πολιτεία Τσιάπας (νότιο Μεξικό), υποψήφια δολοφονήθηκε έπειτα από προεκλογική εκδήλωση. Η Λουσέρο Λόπες Μάσα ήταν υποψήφια δήμαρχος στην Κονκόρδια. Άλλοι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτή.

26 υποψήφιοι νεκροί από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Μεξικό

Από την 23η Σεπτεμβρίου —όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος— ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φετινές θα είναι οι εκλογές με το μεγαλύτερο μέγεθος στην ιστορία του Μεξικού: ταυτόχρονα θα αναδειχθούν η ή ο πρόεδρος, βουλευτές, γερουσιαστές, εννέα από τους 32 κυβερνήτες πολιτειών (συμπεριλαμβανομένου του ομοσπονδιακού διαμερίσματος, δηλαδή της πόλης του Μεξικού), και τοπικοί αιρετοί. Συνολικά διακυβεύονται, σε τοπικό και ομοσπονδιακό επίπεδο, κάπου 20.000 θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.