ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Mεταπολεμική κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων για τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη πρότεινε η Χαμάς

Ηγετικό στέλεχος της Χαμάς δήλωσε στο AFP χωρίς να κατονομάζεται ότι η πρόταση για την κυβέρνηση από ανεξάρτητες προσωπικότητες παρουσιάστηκε «από κοινού με τους μεσολαβητές»

Mεταπολεμική κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων για τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη πρότεινε η Χαμάς

Τον σχηματισμό ανεξάρτητης κυβέρνησης εκ προσωπικοτήτων που δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα για την διακυβέρνηση της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης μετά τον πόλεμο πρότεινε η Χαμάς.

Τα παραπάνω δήλωσε μέλος του πολιτικού γραφείου του ισλαμικού κινήματος που διοικεί τον παλαιστινιακό θύλακα.

«Προτείναμε μία ακομμάτιστη κυβέρνηση με εθνικές αρμοδιότητες για να κυβερνήσει την Γάζα και την Δυτική Οχθη μετά τον πόλεμο», δηλώνει ο Χοσάμ Μπαντράν σε ανακοίνωση με θέμα τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στην Ντόχα και το Κάιρο μέσω μεσολαβητών μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, του Κατάρ και της Αιγύπτου, με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων και την κατάπαυση των εχθροπραξιών.

Χαμάς: Δεν πρόκειται να συζητήσουμε το θέμα της μεταπολεμικής Γάζας με οποιαδήποτε ξένη πλευρά

«Η διακυβέρνηση της Γάζας μετά τον πόλεμο αποτελεί εσωτερική παλαιστινιακή υπόθεση στην οποία δεν θα πρέπει να υπάρξει εξωτερική παρέμβαση και δεν πρόκειται να συζητήσουμε το θέμα της μεταπολεμικής Γάζας με οποιαδήποτε ξένη πλευρά», προσθέτει ο Μπαντράν.

Ηγετικό στέλεχος της Χαμάς δήλωσε στο AFP χωρίς να κατονομάζεται ότι η πρόταση για την κυβέρνηση από ανεξάρτητες προσωπικότητες παρουσιάστηκε «από κοινού με τους μεσολαβητές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση αυτή θα διαχειρίζεται «τις υποθέσεις της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Οχθης κατά την πρώτη μεταπολεμική φάση και θα χαράξει τον δρόμο για εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.