ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μεντβέντεφ: «Δεν χρειάζεται κανένα έλεος στους μαχητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ – Πρέπει να εκτελούνται»

«Μην τους λυπάστε - Δεν υπάρχει συγχώρεση»

Ν.Μεντβέντεφ: «Δεν χρειάζεται κανένα έλεος στους μαχητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ – Πρέπει να εκτελούνται»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως δεν χρειάζεται κανένα έλεος στους μαχητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ και απλά πρέπει να εκτελούνται.

Όπως λέει, δεν πρέπει να επιδεικνύεται κανένα έλεος στα μέλη των Αζόφ που πυροβολούν κατά Ρώσων στρατιωτών.

Η μόνη απάντηση είναι η «εκτέλεση» τονίζει ο Μεντβέντεφ.

«Διδάχθηκα καλά στο πανεπιστήμιο μου. Δεν υπάρχει καν λόγος να το γράψω. Δεν μπορεί να υπάρξει έλεος σε αυτήν την περίπτωση. Δεν υπάρχει χώρος για καλοσύνη. Μόνο να τους σκοτώσουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέει και ο Simonov, στον οποίο έχω αναφερθεί τόσες πολλές φορές. Θυμάστε; Μην τους λυπάστε. Κανέναν. Έχουν συγχωρήσει κανέναν; Μόνο εκτελέσεις Δεν υπάρχει έλεος. Δεν υπάρχει συγχώρεση» λέει ο Μεντβέντεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.