ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία θα δώσει έμφαση στις επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία»

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί κυρίως στην κατασκευή συστημάτων αεράμυνας και θωράκισης για άρματα μάχης

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία θα δώσει έμφαση στις επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία»

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία στο μέλλον, θα δώσει έμφαση στις επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία.

«Η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων για την ενίσχυση της ικανότητας του στρατιωτικού-βιομηχανικού πλέγματος θα είναι ένας τομέας ιδιαίτερης εστίασης», είπε ο Ν.Μεντβέντεφ.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

«Είναι σημαντικό αυτά τα επενδυτικά έργα να ολοκληρωθούν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος», συνέχισε.

«Ως εκ τούτου, θα ζητήσω από το υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου να υποβάλει μια μηνιαία έκθεση που συνοψίζει την πρόοδο σε αυτές τις δραστηριότητες με ενδεικνυόμενα ορόσημα και προθεσμίες για τα έργα», πρόσθεσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσίας θα επιβλέπει επίσης την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων, σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί κυρίως στην κατασκευή συστημάτων αεράμυνας και θωράκισης για άρματα μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.