ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ για απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημιούργησε ατμόσφαιρα για την επίθεση»

Ο πρόεδρος Β,Πούτιν δεν σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τον Ν.Τραμπ για το περιστατικό

Ν.Πεσκόφ για απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημιούργησε ατμόσφαιρα για την επίθεση»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα Κυριακή (14/7) τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πως δημιούργησε μία ατμόσφαιρα που οδήγησε στην επίθεση.

«Δεν πιστεύουμε ότι η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ οργανώθηκε από τις σημερινές αρχές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ, για να προσθέσει όμως πως:

«Η ατμόσφαιρα γύρω από τον υποψήφιο Τραμπ προκάλεσε αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η Αμερική. Μέτα από πολλές προσπάθειες να απομακρυνθεί ο Τραμπ από την πολιτική σκηνή, με νομικά εργαλεία αρχικά, δικαστήρια και απόπειρες πολιτικής απαξίωσής του ήταν προφανές ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε, ο πρόεδρος Πούτιν δεν σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τον Τραμπ για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.