ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ν.Πεσκόφ: «Οι ΗΠΑ χάνουν την κυριαρχία τους στον κόσμο και θεωρούν ιστορική ευκαιρία να καταστρέψουν τη Ρωσία»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, τόνισε πως «πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη ιστορική στιγμή για να μας ξεφορτωθούν»

Ν.Πεσκόφ: «Οι ΗΠΑ χάνουν την κυριαρχία τους στον κόσμο και θεωρούν ιστορική ευκαιρία να καταστρέψουν τη Ρωσία»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην καθημερινή RBC, δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ χάνουν την κυριαρχία τους στον κόσμο και θεωρούν την παρούσα στιγμή ως την ιστορική τους ευκαιρία να καταστρέψουν τη Ρωσία».

«Η Αμερική είναι μια τεράστια οικονομική δύναμη και η μεγαλύτερη στρατιωτική χώρα», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ και συμπλήρωσε ότι:

«Αλλά χάνουν σταδιακά τις ηγετικές τους θέσεις, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι πετσοκόβουν τον… κλαδί στο οποίο κάθονται. Νέα κέντρα εξουσίας αναπτύσσονται και ολόκληρο το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση ρευστότητας».

«Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τις ηγετικές της θέσεις, η Αμερική δεν προσπαθεί μόνο να μας καταστείλει», είπε ο Ν.Πεσκόφ.

«Πιστεύουν ότι, όπως μου φαίνεται, αυτή είναι η καλύτερη ιστορική στιγμή για να μας ξεφορτωθούν».

Ωστόσο, η Ουκρανία, η οποία υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι «ένα μικροσκοπικό εργαλείο σε αυτόν τον υπαρξιακό αγώνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας.

Ξένοι επιχειρηματίες θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται στη Ρωσία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RBC στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

«Ξένοι επιχειρηματίες που συνεχίζουν να εργάζονται στις αγορές μας είναι παρόντες εδώ [στο SPIEF] και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Προσπαθούν «να μην δίνουν συνέντευξη για ευνόητους λόγους», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν ανησυχίες σχετικά με την ανεξέλεγκτη πίεση από την πλευρά των κυβερνήσεών τους. Αλλά είναι εδώ και είναι γεμάτοι σχέδια να εργαστούν εδώ», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.