ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Νέα στοιχεία για τις δολοφονίες με τη βαλίστρα: Η σύζυγος και οι κόρες του σχολιαστή αγώνων J.Hunt οι τρεις δολοφονημένες γυναίκες (βίντεο)

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου Κ.Κλίφορντ

Νέα στοιχεία για τις δολοφονίες με τη βαλίστρα: Η σύζυγος και οι κόρες του σχολιαστή αγώνων J.Hunt οι τρεις δολοφονημένες γυναίκες (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:28) Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία στη Βρετανία, με θύματα τρεις γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα της δολοφονίας στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt, σύμφωνα με την Dailymail.

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες. Λίγο αργότερα πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου Kyle Clifford από την περιοχή του Enfield, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την τριπλή δολοφονία μέσα στο σπίτι.

Παράλληλα προειδοποιεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς μαζί του φέρει μια βαλλίστρα και είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε λόγο για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό:

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 100. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

Βίντεο με τη στιγμή που ο δράστης φεύγει με τη βαλλίστρα του μετά την τριπλή δολοφονία

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει τον πρώην στρατιώτη Κάιλ Κλίφορντ, να φεύγει από το σημείο της τριπλής δολοφονίας στο Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.