ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Νέες αποκαλύψεις για τον Γιαχία Σινουάρ: «Σκότωνε Εβραίους με ματσέτα»

Ο Μάικλ Κούμπι είχε ανακρίνει τον Γιαχία Σινουάρ επί 180 ώρες όταν κρατούνταν στις ισραηλινές φυλακές

Νέες αποκαλύψεις για τον Γιαχία Σινουάρ: «Σκότωνε Εβραίους με ματσέτα»

Ο Γιαχία Σινουάρ είχε το προφίλ ενός αδίστακτου και ιδιαίτερα σκληρού άνδρα. Είχε περάσει άλλωστε πολλά χρόνια σε φυλακή του Ισραήλ. Ο Μάικλ Κούμπι μάλιστα είχε ανακρίνει τον Γιαχία Σινουάρ επί 180 ώρες όταν κρατούνταν στις ισραηλινές φυλακές.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Shin Bet ο ηγέτης της Χαμάς ήταν ένας αδίστακτος και λογικός άνθρωπος με «δολοφονικά μάτια», ο οποίος είχε αφιερώσει αποκλειστικά τη ζωή του στην καταστροφή του Ισραήλ και στη δολοφονία των Εβραίων.

Ο Κούμπι μιλώντας στο Reuters για τον Γιαχία Σινουάρ ανέφερε ότι ήταν «ο πιο σκληρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ». Αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει 12 ανθρώπους τους οποίους υποπτευόταν ότι συνεργάζονταν με το Ισραήλ, με μια ματσέτα. Γι’ αυτό και τον αποκαλούσαν «Ο χασάπης από το Χαν Γιουνίς».

Ο Κουμπί είπε επίσης πώς ο Σινουάρ σκότωσε τρεις άνδρες με ένα ξυράφι κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε ισραηλινή φυλακή. Περιέγραψε τον Σινουάρ ως «λογικό άνθρωπο» που ήθελε να σκοτώνει παντού Ισραηλινούς και φιλοδοξούσε η Χαμάς να καταλάβει εδάφη στο Ισραήλ.

«Ο Σινουάρ είναι ο πιο σκληρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Ο “χασάπης από το Χαν Γιουνίς” ήταν ένας εβραιοφάγος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην αξιωματούχος της Shin Bet θυμήθηκε: «Ο Σινουάρ ήταν ένας δολοφονικός άνθρωπος. Ονειρευόταν όλη την ώρα πώς να σκοτώσει τους Εβραίους. Αυτός ήταν ο Γιαχία Σινουάρ. Γι’ αυτόν δεν είχε σημασία αν πρόκειται για αγόρι, κορίτσι, γυναίκα. Ήθελε να σκοτώνει τους Εβραίους με ματσέτα, αυτό ήταν το όνειρό του. Μου είπε ότι το καλύτερό του ήταν να τους σκοτώνει με ματσέτα. Στις 7 Οκτωβρίου, χρησιμοποίησαν μαχαίρια και όπλα και τουφέκια».

Ο Μάικλ Κούμπι είχε συναντήσει στη φυλακή τον Σινουάρ όταν ήταν 28-29 ετών και όταν τον ρώτησε γιατί δεν είχε παντρευτεί η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Χαμάς είναι η γυναίκα μου, η Χαμάς είναι το παιδί μου, η Χαμάς για μένα είναι τα πάντα. Θα κάνω τα πάντα να πετύχω ως αξιωματικός της Χαμάς και να είστε σίγουρος ότι θα σκοτώσω πολλούς, πολλούς, πολλούς Ισραηλινούς, στη Γάζα ή έξω από τη Γάζα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.