ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Νεκρός ο εκπαιδευτής πτήσεων των ηθοποιών στο «Top Gun» – Συνετρίβη το αεροσκάφος του σε αεροπορική επίδειξη (βίντεο)

Ο Charles Thomas Coleman εκτελούσε ακροβατικά όταν το διθέσιο μονοπλάνο Extra Flugzeugbau EA300, κατέπεσε στο Νέο Μεξικό

Νεκρός ο εκπαιδευτής πτήσεων των ηθοποιών στο «Top Gun» – Συνετρίβη το αεροσκάφος του σε αεροπορική επίδειξη (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο εκπαιδευτής πτήσεων Charles Thomas Coleman που εκπαίδευσε τους ηθοποιούς στην ταινία «Top Gun», όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη σε αεροπορική επίδειξη.

Ο εκτελούσε ακροβατικά όταν το διθέσιο μονοπλάνο Extra Flugzeugbau EA300 που οδηγούσε κατέπεσε στο Νέο Μεξικό την Κυριακή.

Ο εκπαιδευτής πτήσεων που εκπαίδευσε τους ηθοποιούς στο Top Gun 2022: Maverick έχασε τη ζωή του σε συντριβή μικρού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στο Νέο Μεξικό.

Ο Charles Thomas «Chuck» Coleman ήταν το μοναδικό άτομο που επέβαινε στο διθέσιο μονοπλάνο Extra Flugzeugbau EA300 όταν αυτό κατέπεσε γύρω στις 14:30 τοπική ώρα την Κυριακή.

Ο Coleman εκτελούσε ακροβατικά όταν το αεροπλάνο συνετρίβη κατά τη διάρκεια της έκθεσης Las Cruces Air and Space Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Las Cruces, δήλωσαν αξιωματούχοι της πόλης.

Η αεροπορική επίδειξη ματαιώθηκε μετά τη συντριβή. Η ιστοσελίδα του Coleman ανέφερε ότι ο πιλότος είχε έδρα την Καλιφόρνια και ήταν μηχανικός, πιλότος ακροβατικών και δοκιμαστικών πτήσεων με περισσότερες από 10.000 ώρες πτήσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, είχε εμφανιστεί σε εκατοντάδες αεροπορικές επιδείξεις και είχε προσφέρει περισσότερες από 3.000 βόλτες με ακροβατικά αεροσκάφη.

Ως εκπαιδευτής των ηθοποιών της ταινίας Top Gun, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ, πραγματοποίησε περισσότερες από 100 πτήσεις για να προετοιμάσει το καστ για πτήσεις με F-18 Hornets του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Το αντίο από το καστ του «Top Gun»

Ο ηθοποιός Μάιλς Τέλερ απέτισε φόρο τιμής στον Coleman, λέγοντας στο X ότι «έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία μας για το Top Gun: Maverick».

«Ήταν αεροδιαστημικός μηχανικός, πιλότος αεροπορικών επιδείξεων και δοκιμών και φίλος και σύμμαχός μας. Ο Chuck είχε έναν πολύ άνετο τρόπο και νιώθαμε πάντα άνετα με την τεχνογνωσία του στη διάθεσή μας. Ήταν ευγενικός, ταπεινός και περίεργος για τους άλλους και τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Έφυγε πολύ νωρίς, αλλά η συνεισφορά του θα ζει για πάντα. Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις,».

Η πολιτειακή αστυνομία του Νέου Μεξικού, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διερευνούν τη συντριβή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια των αρχικών ερευνών, ενώ επιτρέπονται μόνο οι προγραμματισμένες πτήσεις και οι πτήσεις έκτακτης ανάγκης, αναφέρει το ρεπορτάζ του SkyNews.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.