ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Νετανιάχου σε Μακρόν: “Όχι σε κατάπαυση πυρός – Δεν θα αφήσουμε την Χεζμπολάχ να επανεξοπλιστεί”

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ισραηλινού πρωθυπρο9γού και του Γάλλου πρόεδρου

Νετανιάχου σε Μακρόν: “Όχι σε κατάπαυση πυρός – Δεν θα αφήσουμε την Χεζμπολάχ να επανεξοπλιστεί”

Το Ισραήλ δεν θα δεχθεί καμία συμφωνία που θα επιτρέψει στη Χεζμπολάχ να επανεξοπλιστεί, ξεκαθάρισε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Εμανουέλ Μακρόν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ο Νετανιάχου είπε επίσης στον Γάλλο πρόεδρο ότι είναι «αντίθετος σε μια μονομερή κατάπαυση του πυρός, η οποία δεν θα αλλάξει την κατάσταση ασφαλείας στον Λίβανο και το μόνο που θα κάνει είναι να την επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν».

Ακόμη, ο Νετανιάχου εξέφρασε απορία για την πρόθεση του Μακρόν να διοργανώσει στο Παρίσι διάσκεψη για το θέμα του Λιβάνου στην οποία θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Νότια Αφρική και η Αλγερία, οι οποίες, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, «εργάζονται για να αρνηθούν στο Ισραήλ το βασικό δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στην πραγματικότητα αρνούνται το δικαίωμά του να υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.