ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ντ.Τραμπ: Γιατί οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν πήραν άμεση εντολή να εξουδετερώσουν τον δράστη πριν πυροβολήσει;

Σοβαρά ερωτήματα από τη στάση των δυνάμεων ασφαλείας

Ντ.Τραμπ: Γιατί οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν πήραν άμεση εντολή να εξουδετερώσουν  τον δράστη πριν πυροβολήσει;

Πόσο βαθιά πάει η συνωμοσία για να δολοφονήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει από τις περίεργες αντιδράσεις της Μυστικής Υπηρεσίας η οποία υποτίθεται ότι θα προστάτευε τον Ντ.Τραμπ, ακριβώς από αυτό: Δηλαδή μια απόπειρα δολοφονίας.

Λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας το Σάββατο, αυτόπτες μάρτυρες και βίντεο αποκαλύπτουν ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες έλαβαν εντολές «να μην δράσουν» έως ότου ο δράστης  από την ταράτσα παρακείμενου κτιρίου  να εκτελέσει το χτύπημα.

Πλάνα με ελεύθερους σκοπευτές να στρέφουν τα όπλα τους στον δολοφόνο, αλλά να μην πατούν  τη σκανδάλη τους, εκθέτοντας  σκόπιμα στον Τραμπ να παραμείνει στην ευθεία γραμμή πυρός, έχει προκαλέσει ρωτήματα:  “Γιατί δεν τον πυροβόλησαν πρώτα;”

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC News ότι είδε τον δράστη να κρατά ένα τυφέκιο και να σκαρφαλώνει στην κορυφή ενός κτιρίου περίπου τετρακόσια μέτρα μακριά από την εξέδρα  του Τραμπ.

«Παρατηρήσαμε τον τύπο να σέρνεται στην οροφή του κτιρίου δίπλα μας. Δείχνουμε τον τύπο που σέρνεται στην οροφή. Είχε ένα τουφέκι. Η αστυνομία είναι εκεί κάτω τρέχοντας στο έδαφος και λέμε, «Ε, υπάρχει ένας τύπος στην ταράτσα με ένα τουφέκι».

Ο μάρτυρας είπε ότι προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών και άρχισε να αναρωτιέται: «Γιατί ο Τραμπ μιλάει ακόμα; Γιατί δεν τον έβγαλαν από τη σκηνή».

Σύμφωνα με τον άνδρα, ο δράστης βρισκόταν στην ταράτσα για «τρία με τέσσερα λεπτά» προτού πυροβολήσει πέντε πυροβολισμούς.

Ο ίδιος  ρώτησε γιατί δεν υπήρχε προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας «σε όλες τις στέγες» κοντά στο στάδιο της ομιλίας.

Σύμφωνα με ένα στρατιωτικό με 20 έτη υπηρεσίας στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ:

«Δεν έχω ιδέα τι ήθελαν να κάνουν. Εξακολουθώ να προσπαθώ να καταλάβω πως ο δράστης κατάφερε να ανέβει  σε ένα κτίριο που βρίσκεται 150 μέτρα μακριά. Έχω εκπαιδευτεί και έχω ολοκληρώσει εναντίον των ελεύθερων σκοπευτών SS και είναι οι πιο γρήγοροι και ακριβείς σκοπευτές που έχω δει ποτέ. Το γεγονός ότι το άφησαν να συμβεί προκαλεί μηδενικό νόημα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξαλλος και ο γιός του Ρόμπερτ Κένετι με την μυστική υπηρεσία: «Πάρτε την και βάλτε τη εκεί που ξέρετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.