ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Νυρεμβέργη: Έβαλαν 83χρονη με αναπηρικό αμαξίδιο σε λάθος πτήση – Κατέληξε Τίρανα αντί για Αθήνα

Η 83χρονη ήθελε να επισκεφτεί την περασμένη εβδομάδα την οικογένειά της στην Αθήνα

Νυρεμβέργη: Έβαλαν 83χρονη με αναπηρικό αμαξίδιο σε λάθος πτήση – Κατέληξε Τίρανα αντί για Αθήνα

Ένας συνοδός εδάφους στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης έβαλε σε λάθος πτήση μια 83χρονη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η γυναίκα που ήθελε να επισκεφτεί τους δικούς της στην Αθήνα κατέληξε στα Τίρανα!

«Η αιτία ήταν μια ατυχής αλυσίδα περιστάσεων», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης σημειώνοντας ότι ο συνοδός εδάφους είχε και πρόβλημα επικοινωνίας με την ηλικιωμένη, η οποία δεν μιλούσε γερμανικά ή αγγλικά. «Λυπούμαστε πολύ για αυτό το περιστατικό», πρόσθεσε.

Η 83χρονη ήθελε να επισκεφτεί την περασμένη εβδομάδα την οικογένειά της στην Αθήνα, αλλά κατέληξε τελικά από το λάθος του συνοδού εδάφους στα Τίρανα, όπως δήλωσε η κόρη της στη γερμανική εφημερίδα Nuernberger Nachrichten.

Μετά την άφιξή της στην αλβανική πρωτεύουσα η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία κανόνισε τα της διαμονής της εκεί μέχρι την επόμενη πτήση για την Αθήνα.

Η κόρη είπε στη γερμανική εφημερίδα ότι αδυνατεί να καταλάβει πώς μπόρεσε να συμβεί το μπέρδεμα αυτό, αφού η μητέρα της δεν είχε εισιτήριο για τα Τίρανα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης, μετά από έλεγχο των συνθηκών του περιστατικού, ελήφθησαν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Ενώ η διοίκηση του αερολιμένα προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα που προέκυψαν από το λάθος του συνοδού εδάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.