ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Αζόφ που απελευθέρωσαν οι Τούρκοι παραβιάζοντας την συμφωνία με την Ρωσία ανέλαβε καθήκοντα

Παρά τις ρωσικές αντιδράσεις

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Αζόφ που απελευθέρωσαν οι Τούρκοι παραβιάζοντας την συμφωνία με την Ρωσία ανέλαβε καθήκοντα

Ένας εκ των διοικητών  του ουκρανικού τάγματος Αζόφ που απελευθέρωσε η Τουρκία προκαλώντας τη ρωσική οργή  ανέλαβε κιόλας καθήκοντα όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι το Κρεμλίνο είχε καταδικάσει  τον επαναπατρισμό από την Τουρκία Ουκρανών διοικητών που βάσει πρωτύτερης συμφωνίας θα παρέμεναν στη χώρα μέχρι το τέλος του πολέμου.

Η ουκρανική προεδρία επιβεβαίωσε ότι πέτυχε την επιστροφή των μισητών από τη Ρωσία μελών του Τάγματος Αζόφ, μετά από «διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά». Τους διοικητές υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ο Βολοντίμιρ Ζελένσι, κατά την αποχώρησή του από την Τουρκία, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη.

«Η επιστροφή των διοικητών του Αζόφ από την Τουρκία στην Ουκρανία δεν είναι παρά μια άμεση παραβίαση των όρων υφιστάμενων συμφωνιών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σύμφωνα με τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων και τα ρωσικά μμε, με τον ίδιο να τονίζει ότι η Ρωσία δεν είχε λάβει ενημέρωση για τον επαναπατρισμό τους.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, τόσο η Ουκρανία όσο και η Τουρκία παραβίασαν τους όρους της συμφωνίας που προέβλεπε ότι αυτοί οι άνδρες θα παρέμεναν στην Τουρκία μέχρι το τέλος του πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.