ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Ο Λίβανος ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε σπίτια σε τρία χωριά κοντά στα σύνορα

Ο ισραηλινός στρατός έχει καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς χωριά στον νότιο Λίβανο, ισοπεδώνοντας σπίτια και τεμένη

Ο Λίβανος ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε σπίτια σε τρία χωριά κοντά στα σύνορα

Το λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI μετέδωσε πως ο ισραηλινός στρατός, που πραγματοποιεί εφόδους κατά της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, ανατίναξε σήμερα με δυναμίτη πολλά σπίτια σε τρία χωριά κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός “διεξάγει επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας για την ανατίναξη σπιτιών” στις γειτονικές μεθοριακές κοινότητες Αντάισεχ, Μάρκαμπα και Ραμπ Ταλατίν, σύμφωνα με το ANI, έπειτα από σφοδρές αεροπορικές επιδρομές που έθεσαν στο στόχαστρο δεκάδες κοινότητες και χωριά στον νότιο Λίβανο σήμερα.

Όπως μεταδίδει εξάλλου το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), που επικαλείται τοπικές πηγές ασφαλείας, ο ισραηλινός στρατός έχει καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς χωριά στον νότιο Λίβανο, ισοπεδώνοντας σπίτια και τεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατός ανατίναξε την πόλη Ράμια κοντά στην Μπιτ Τζμπέιλ στην περιοχή της μεθορίου, μεταξύ άλλων τοποθεσιών, δήλωσαν στο dpa λιβανικές πηγές ασφαλείας. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για αυτήν την πληροφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.