ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε την «άνανδρη δολοφονία» του επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια

Ο Ι.Χανίγια δολοφονήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν με τη Χαμάς να κάνει λόγο για «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή»

Ο Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε την «άνανδρη δολοφονία» του επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής και ηγέτης της Φάταχ, ο Μαχμούντ Αμπάς, καταδίκασε σήμερα «σθεναρά» την «άνανδρη δολοφονία» του επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια.

Ο Χανίγια δολοφονήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν με τη Χαμάς να κάνει λόγο για «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χανίγια δολοφονήθηκε στην κατοικία του στην Τεχεράνη μαζί με έναν από τους σωματοφύλακές του.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αλλάζει ριζικά την κατάσταση στη Γάζα, καθώς οι Παλαιστίνιοι έβλεπαν στο πρόσωπο του Χανίγια όχι μόνο ως τον πολιτικό επικεφαλής της Χαμάς αλλά και ως τον ηγέτη των διαπραγματεύσεων που ελπίζουν ότι θα οδηγήσουν σε κατάπαυση του πυρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά πως θρηνεί τον θάνατο του Ισμαήλ Χανίγια σε «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή στο ακίνητο όπου διέμενε στην Τεχεράνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.