ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα Τέμπη «ξεμένουν από βενζίνη», δυστυχώς. Αντί για την φυλακή μην ξαναδούμε και υπουργό τον Αχ. στο τέλος...

Ο Ρώσος εκπρόσωπος στον ΟΗΕ ειρωνεύεται την «ομοφωνία» ΕΕ και ΗΠΑ

«Οι υπουγοί Εξωτερικών τους είναι υπάλληλοι που παριστάνουν του υπουργούς»

Ο Ρώσος εκπρόσωπος στον ΟΗΕ ειρωνεύεται την «ομοφωνία» ΕΕ και ΗΠΑ

Ο Ρώσος εκπρόσωπος στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, ειρωνεύτηκε την «ομοφωνία» ΕΕ και ΗΠΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ομιλία του: «Χώρες ΕΕ δεν έχουν ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Οι υπουγοί Εξωτερικών τους είναι υπάλληλοι που παριστάνουν του υπουργούς. Λένε ότι τους πουν Βρυξέλλες.

Και οι Βρυξέλλες λένε ότι τους πουν από την Ουάσιγκτον. Δεν θα κάτσω να ακούω Copy Paste ομιλίες τους. Ας τα πουν μεταξύ τους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.