ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Β.Πούτιν προαναγγέλλει την μετεξέλιξη των BRICS σε θεσμό που θα έχει και κοινοβουλευτική δομή

Τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της συνεκτικής δράσης των χωρών BRICS

Ο Β.Πούτιν προαναγγέλλει την μετεξέλιξη των BRICS σε θεσμό που θα έχει και κοινοβουλευτική δομή

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε την πιθανότητα δημιουργίας ενός θεσμοθετημένου κοινοβουλευτικού οργάνου για τις χώρες των BRICS στο μέλλον σε μια δήλωση «βόμβα» μετεξέλιξης του οργανισμού σε έναν αντίστοιχο με αυτό της ΕΕ ή καλύτερα σαν την παλαιότερη ΕΟΚ καθώς δεν υπάρχει σκεπτικό ελέγχου κοινωνικών πτυχών των πολιτών.

Κατά την ομιλία του στο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ των BRICS στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της συνεκτικής δράσης των χωρών BRICS για την ενίσχυση της οικονομικής, επενδυτικής, τεχνολογικής και ανθρώπινης δυναμικής τους.

Ο Πούτιν επεσήμανε ότι, αν και οι BRICS δεν έχουν ακόμη τη δική τους κοινοβουλευτική δομή, πιστεύει ότι αυτή η ιδέα θα εφαρμοστεί στο μέλλον. «Είμαι πεπεισμένος ότι το φόρουμ σας θα διευκολύνει αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε​​.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι οι BRICS αντικατοπτρίζουν τα συμφέροντα των κρατών τόσο του Παγκόσμιου Νότου όσο και της Παγκόσμιας Ανατολής, και ο αριθμός των υποστηρικτών τους αυξάνεται συνεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένωση των BRICS στοχεύει στη δημιουργία ενός πολυπολικού κόσμου, όπου η επιρροή των αναδυόμενων οικονομιών θα είναι πιο αισθητή στις παγκόσμιες διαδικασίες​.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.