ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Β.Ζελένσκι καταδικάζει τις αποικιοκρατικές δυνάμεις ενώ βρίσκεται σε συμμαχία με Γάλλους και Βρετανούς

Νέες κατηγορίες κατά της Μόσχας για επικείμενα χτυπήματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις

Ο Β.Ζελένσκι καταδικάζει τις αποικιοκρατικές δυνάμεις ενώ βρίσκεται σε συμμαχία με Γάλλους και Βρετανούς

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατηγόρησε σήμερα τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, για επικείμενα χτυπήματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας.

«Έλαβα πρόσφατα και άλλες ανησυχητικές πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών μας ότι ο Πούτιν φαίνεται να σχεδιάζει επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις μας και τις υποδομές τους», είπε ο Ζελένσκι κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ακόμη ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε αμφιβολίες για το «αληθινό ενδιαφέρον» μιας ώθησης από την Κίνα και τη Βραζιλία προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας:

«Δεν θα αυξήσετε την ισχύ σας εις βάρος της Ουκρανίας».

«Όταν κάποιοι προτείνουν εναλλακτικές, σχέδια διευθέτησης με μισή καρδιά, λεγόμενες δέσμες προτάσεων, όχι μόνο αδιαφορούν για τα συμφέροντα και την οδύνη των Ουκρανών αλλά δίνουν στον (Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ) Πούτιν πολιτικό χώρο για να συνεχίσει τον πόλεμο», είπε.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε επίσης πως η χώρα του «δεν θα δεχθεί ποτέ» μια συμφωνία ειρήνης που θα της επιβληθεί από τις μεγάλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταγγέλλοντας «τους αποικιοκρατικούς πολέμους και τις συνωμοσίες των μεγάλων δυνάμεων εις βάρος των μικρών» χωρών, ο Ουκρανός πρόεδρος είπε πως «οι Ουκρανοί δεν θα αποδεχθούν ποτέ μια ενδεχόμενη συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα η οποία θα τους επιβληθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.