ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί με Srorm Shadow σκότωσαν τον διοικητή της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας στο Μπερντιάνσκ!

Ισχυρό Ουκρανικό πλήγμα κατά των ρωσικών δυνάμεων

Οι Ουκρανοί με Srorm Shadow σκότωσαν τον διοικητή  της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας στο Μπερντιάνσκ!

Ένας ακόμη υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματικός σκοτώθηκε στην Ουκρανία, αφού σύμφωνα με ουκρανικές και ρωσικές πηγές, ο υποδιοικητής της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, Αντιστράτηγος Όλεγκ Τσόκοφ, σκοτώθηκε από ουκρανικό χτύπημα στο Μπερντιάνσκ.

Τη νύχτα της 10ης προς 11η Ιουλίου, εκρήξεις συγκλόνισαν το Μπερντιάνσκ στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας. Ζημιές προκλήθηκαν στο εφεδρικό διοικητήριο της 58ης στρατιάς, που απέχει σχεδόν 100 χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή.

Το πρωί, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι το ξενοδοχείο Duna καταστράφηκε στη νυχτερινή επίθεση και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ μεγάλος ήταν ο αριθμός των απωλειών. Σε αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται να διέμενε εδώ και αρκετό καιρό η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία των Ρώσων, ενώ κοντά στο κτίριο είχαν τοποθετηθεί συστήματα αεράμυνας.

Ο σύμβουλος του πρώην δημάρχου της Μαριούπολης, Πέτρο Αντριουσένκο, ανέφερε ότι ο αντιστράτηγος του ρωσικού στρατού Όλεγκ Τσόκοφ εξοντώθηκε στην περιοχή του Μπερντιάνσκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τσόκοφ είχε τραυματιστεί άλλη μία φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 από επίθεση του ουκρανικού στρατού.

Επίσης, ο Ρώσος στρατιωτικός μπλόγκερ, Voenny Osvedomitel, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Τσόκοφ, γράφοντας : «Ένα χτύπημα από βρετανικούς πυραύλους cruise Storm Shadow στο αρχηγείο της 58ης Στρατιάς κοντά στο Μπερντιάνσκ σκότωσε τον Υποδιοικητή της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, Αντιστράτηγο Όλεγκ Τσόκοφ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.