ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να δολοφονήσουν στρατιωτικό ανταποκριτή του News Front στη Χερσώνα

Επιτέθηκαν με UAV στο όχημά του

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να δολοφονήσουν στρατιωτικό ανταποκριτή του News Front στη Χερσώνα

Ένας στρατιωτικός ανταποκριτής του πρακτορείου News Front τραυματίστηκε σε απόπειρα δολοφονίας που διέπραξαν ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή της Χερσώνας, δήλωσε την Κυριακή ο εκτελών χρέη κυβερνήτη της περιοχής, Βλαντιμίρ Σάλντο.

«Σήμερα, Ουκρανοί μαχητές χρησιμοποίησαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος FVP για να κάνουν απόπειρα να σκοτώσουν τον πολεμικό ανταποκριτή του Νέου Μετώπου Λεξ [κωδική ονομασία]. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε κοντά στο Alyoshki και έριξαν πάνω του μια βόμβα. Ο Λεξ τραυματίστηκε», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον Σάλντο, το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου υπέστη σοβαρές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.