ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Στόχος της Χεζμπολάχ ο αρχηγός των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Herzi Halevi: «Τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε» αλλά δεν επιβεβαιώνεται

Μακελειό από επίθεση της Χεζμπολάχ στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας Γκολάνι – 67 τραυματίες πολλοί σε σοβαρή κατάσταση

Στόχος της Χεζμπολάχ ο αρχηγός των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Herzi Halevi: «Τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε» αλλά δεν επιβεβαιώνεται

Κατακλύζουν το διαδίκτυο ανεπιβεβαίωτες φήμες περί σοβαρού τραυματισμού ενδεχομένως και θανάσιμου, του αρχηγού των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στρατηγού Herzi Halevi.

Σύμφωνα με αυτές ο Ισραηλινός ανώτατος στρατιωτικός βρισκόταν σε συγκέντρωση με στρατιώτες στην πόλη Μπινγιαμίνα στο βόρειο Ισραήλ, στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας  Golani όταν η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε εκεί τρία drones.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ισραηλινός στρατηγός  μιλούσε σε στρατιώτες της Ταξιαρχίας Γκολάνι στην καφετέρια του στρατοπέδου όταν κτύπησαν τα drones της Χεζμπολάχ.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι τουλάχιστον 67 στρατιώτες έχουν τραυματιστεί με πολλούς εξ αυτών να βρισκόσουνα σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρεται πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά ενώ άλλοι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τουλάχιστον 14 έχουν τραύματα που χρειάζονται φροντίδα και οι υπόλοιποι έχουν ελαφρύτερα τραύματα.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν και φήμες ότι υπάρχουν και νεκροί. Φωτογραφίες δείχνουν ότι χτυπήθηκε αίθουσα όπου ήταν συγκεντρωμένο πλήθος ανθρώπων.

Το ισραηλινό Κανάλι 12 ανέφερε ότι η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε τρία drone κατά του Ισραήλ. Δύο καταρρίφθηκαν ανοιχτά της Χάιφα, αλλά το τρίτο χτύπησε στην Μπινγιαμίνα.

Ακόμη πάντως δεν υπάρχει κάτι το επίσημο πέρα από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και φήμες.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες ο στρατηγός βρέθηκε στην συγκεκριμένη βάση όχι σήμερα, αλλά εχθές στην γιορτή του Γιομ Κιπούρ. Κατά συνέπε4ια δεν βρισκόταν εκεί όταν κτύπησαν σήμερα τα drones της Χεζμπολάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.